Bed & Breakfast Pesse

Op zoek naar een Bed & Breakfast in de buurt van Pesse/Hoogeveen?

Onze geheel verbouwde rietgedekte woonboerderij staat op een steenworp afstand van Nationaal Park Dwingelderveld, waar u mooie wandel- en/of fietstochten kunt maken. De gelijknamige fietsroute komt bij ons huis langs.

In de nabije omgeving van Pesse kunt u ook een bezoek brengen aan bv. het bezoekerscentrum van het Dwingelderveld in Ruinen, het Planetron in Dwingeloo, het Drents museum in Assen, de Wildlands Adventure Zoo Emmen, Speelstad Oranje, museumdorp Orvelte, herinneringskamp Westerbork, een dagje Giethoorn, TT-circuit in Assen, TT-hall, Plopsa-indoor Coevorden, enz.

Onze boerderij is voorzien van een bovenverdieping met 3 volledig ingerichte kamers met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze bovenverdieping wordt ingezet als bed & breakfast en bied plaats aan 1 tot 5 personen.

Keuken met toebehoren

Keuken met toebehoren

Op de ruime overloop bevindt zich een zitje en een keuken waar u een kop koffie/thee kunt gebruiken. Ook kunt u hier een maaltijd klaarmaken in de magnetron. In de koelkast kunt u eten en drinken koel bewaren.