Onze B&B

 

Welkom op de website van Bed & Breakfast ‘An de Kraloërweg’

 Wij zijn Berend en Ida de Groot en wonen aan de Kraloërweg in Eursinge (Gemeente de Wolden). Eursinge is een kleine buurt welke van oorsprong hoorde bij Pesse. Pesse is een klein dorpje vlakbij Hoogeveen in Drenthe. Onze geheel verbouwde rietgedekte woonboerderij staat op een steenworp afstand van Nationaal Park Dwingelderveld, waar u mooie wandel- en/of fietstochten kunt maken. De gelijknamige fietsroute komt bij ons huis langs.In de nabije omgeving kunt u ook een bezoek brengen aan bv. het bezoekerscentrum van het Dwingelderveld in Ruinen, het Planetron in Dwingeloo, het Drents museum in Assen, de Dierentuin in Emmen (winactie), Speelstad Oranje, museumdorp Orvelte, herinneringskamp Westerbork, een dagje Giethoorn, TT-circuit in Assen, TT-hall, Plopsa-indoor Coevorden, enz. Na een actieve dag kunt u heerlijk bijkomen op ons (overdekte) terras.

Er zijn verschillende huisdieren aanwezig, te weten, 2 hondjes en een kat. Tevens zijn er enkele boerderijdieren aanwezig, te weten, schapen en kippen. De schapen lopen in de weilanden achter de boerderij. Vanaf half februari zijn er ook lammetjes. De kippen scharrelen rond in een ruime ren en zorgen voor het verse eitje bij het ontbijt.

Onze boerderij is voorzien van een bovenverdieping met 2 volledig ingerichte slaapkamers met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze bovenverdieping wordt ingezet als bed & breakfast en bied plaats aan 1 tot 4 personen.  Op de ruime overloop bevindt zich een zitje en tussen de 2 kamers is een keukentje waar u een kop koffie/thee kunt gebruiken. Meer informatie over de kamers en onze bed & breakfast is hier te vinden.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten voor een overnachting in onze mooie boerderij.